LAJMI I FUNDIT:

Nis zyrtarisht punën Komisioni parlamentar Hetimor për krizën energjetike

Nis zyrtarisht punën Komisioni parlamentar Hetimor për krizën energjetike

Ka nisur zyrtarisht punën Komisioni parlamentar Hetimor për krizën energjetike pas konstitutimit të tij me përbërjen prej 11 anëtarëve.

Reklama

Kuvendi i Kosovës me 5 maj kishte themeluar këtë Komision dhe se do të ketë afat gjashtë mujor.

Si kryesues është zgjedhur Driton Selmanaj, ndërsa Ferat Shala në rrolin e zëvendëskryesuesit.

Pas përplasjeve të shumta pozita dhe opozita dakordohen për dy komisione hetimore për energjinë
Lexo po ashtu Pas përplasjeve të shumta pozita dhe opozita dakordohen për dy komisione hetimore për energjinë

Kurse anëtarë këtij Komisioni do të janë Artan Abrashi, Enver Haliti, Jeta Statovci, Mimoza Kusari-Lila, Eliza Hoxha, Besian Mustafa, Adem Hoxha, Pal Lekaj dhe Fridan Lala.

Derisa iniciuesit e këtij Komisioni, kanë paraparë që ky mekanizëm i Kuvendit të merret me hetimin e çështjes së energjisë elektrike të bëhet vetëm për muajt e fundit, kundërpropozimi i pozitës ka qenë që hetimi të bëhet që nga viti 2006. /Telegrafi/