Veç me 1 euro në ditë, ngrohe krejt shtëpinë me Pompën Termike Hitachi! Ngrohje maksimale me shpenzime minimale!

Dimri po afron dhe ngrohtësisë familjare i duhet edhe ngrohtësia e shtëpisë! Njëherësh, ju i ulni shpenzimet që jua sjellin format tjera të ngrohjes.

Në një shtëpi prej 100 metrash katrorë – e pajisur me dritare dhe izolim cilësor, me standartet e fundit sipas institueve zyrtare.

Me Pompën Termike Hitachi, ju në këtë kohë mund të arrini t’i ngrohni 100m2 për vetëm 1 EURO në ditë!

Këtë pajisje jua ofron kompania lider për pajisje të ngrohjes, TermoLuli.

TermoLuli furnizon më shumë se 70 pika në tërë Kosovën.

Pompa e avancuar termike, Hitachi vjen prej 7kw deri 24kw dhe ju mundëson njëherësh ngrohje, ftohje, si dhe ujë të ngrohtë. Punon gajtë gjithë ditës me këto shpenzime minimale dhe ndalet automatikisht me të arritur temperaturën e caktuar.

Së shpejti pompa termike nga Hitachi do vjen me risinë më të re të modelit Yutaki 2 2.0 në të cilën ka shumë të reja!

Për më shumë informacione, kontaktoni Termo Luli në:

Tel:+383 38 765 555, +383 49 999 746
Web: www.termoluli.com