LAJMI I FUNDIT:

Ngjyje kah t’sillesh!

Ngjyje kah t’sillesh!

Nuk thonë kot ‘mos bëni shopping kur jeni të uritur’, sepse shpenzoni shumë më shumë se sa e keni paramenduar sidomos në produkte që të shijojnë.

Në këtë kohë kur jemi në fluks të kohës nga jeta dinamike, gëzohemi kur gjejmë pak kohë të lirë për të bërë shopping për gjëra shtëpiake dhe gjëra personale. Shpesh herë ndodh që të shkojmë të uritur dhe automatikisht fillojmë të bëjmë blerje jashtë normales edhe pse mendojmë që ta kontrollojmë veten.

Por kur hyn në market dhe je në mendime se nga të fillosh ta mbushësh shportën dhe para sysh të del përpara ‘buka me pashtetë’, kjo po që është një provokim.

Pastaj e sheh që është Pashteta Perfetta dhe njëzëri e thua ‘oj Perfetta në kohë perfekte’, e vendosur në një vend të veçantë e gatshme për juve që ‘kah t’sillesh me ngjy njo’, që të ngop dhe jeni më të vëmendshëm për blerje.

E kemi një hall për juve që do të përfundoni me shportën plot me  Perfetta , pa produkte tjera që i keni menduar.Vaktet e shijshme dhe të lehta janë tani më afër se kurrë!

Pashteta Perfetta – Miku juaj që s’t len n’lloq kur vjen puna ngushtë!

Instagram: perfetta_pashteta

Facebook: Perfetta Pashteta