Nesquik Snack është snack i freskët nga Nestle që ju sjell energji në mes të një dite të ngarkuar apo thjesht për një moment për t’u shijuar.

I mbushur me krem të shijshëm i mbyllur në dy anët nga dy shtresa të buta nga kakao, Nesquik Snack vjen në dy lloje – me kakao ose me krem qumështi.

Si pjesë e një diete të balancuar, një porcion i Nesquik Snack ofron sasinë e duhur të elementeve të nevojshme për ritjen dhe mirëqenien tuaj ditore.

Nesquik e bën shijen e qumështit perfekte, kurse me erëzat e pagabueshme nga çokollata, Nesquik i jep qumështit një shije unike dhe të parezisuteshme që stimulon fëmijët që të kenë mëngjesin që ata e dëshirojnë.

Provojeni dhe nuk do të zhgënjeheni, e as nuk do ta ndërroni – Nesquik Snack është burimi i energjisë tuaj për një ditë të mbarë.