LAJMI I FUNDIT:

Nëse do ta shihnit të parkuar në rrugë, nuk do ta dinit se ky automjet është një “për kamping” – pamjet brenda tij tregojnë se “sa i mirë është”

Nëse do ta shihnit të parkuar në rrugë, nuk do ta dinit se ky automjet është një “për kamping” – pamjet brenda tij tregojnë se “sa i mirë është”

Nëse do ta shihnit të parkuar në rrugë, nuk do ta dinit se ky automjet është një “për kamping”.

Reklama

Kjo pasi që nga jashtë, duket si një furgon i thjeshtë, i bardhë, lloji i përdorur nga hidraulikët, elektricistët dhe shoferët e dërgesave në të gjithë botën.

Por brenda, ai krenohet me një hapësirë ndenjeje të pajisur plotësisht me një kuzhinë dhe banjë.

Furgoni është një Mercedes-Benz Sprinter i vitit 2004 me 229,000 milje në të.

Dhe është e pabesueshme kur ta mendosh se në një gjendje të tillë ai është shndërruar me një investim për më pak se 10,000 dollarë.

Në një turne në kanalin e tij në YouTube DualEx, Sharrieff Fareed na tregon çdo centimetër të konvertimit të saj. /Telegrafi/