Pronari i një Ferrari, është dëmtuar prej një grupi adoleshentësh, që vetëm deshën të fotografohen mbi veturën e tij

Grupi i adoleshentëve, që vetëm deshën t’i kenë disa fotografi mbi një Ferrari Portofino, nuk menduar se mund t’i shkaktonin qindra euro dëme ngjyrës së kësaj veture, transmeton Telegrafi.

Kur pronari i veturës i pa gjurmët e atleteve dhe të gërvishturat e shumta, i fotografoi dhe i postoi në rrjetin social, në përpjekje që të gjenden fajtorët.

Derisa nuk kaluan sa 24 orë, shfrytëzuesit e rrjeteve sociale ia siguruan fotografinë, ku të rinjtë ndodheshin mbi makinën e tij.

Me imazhin e atyre, policia në Teksas së Shteteve të Bashkuara, ku edhe ndodhi ngjarja, arriti t’i identifikonte dhe të bënte krahasimin e shenjave nga pjesa e poshtme e atlete, me gjurmët e lëna në kapakun e Ferrarit.

Qëndrimi i tyre sipër Ferrarit te shtrenjtë, do t’ju kishte kushtuar shtrenjtë por ata janë nën moshë për dënim dhe pranuan fajin, ndërsa thanë se gjithçka e kanë bërë pa qëllim.

Kjo i shpëtoi nga dënimi, por nëse bëni fotografi mbi Ferrari, iu rekomandohet të mos e postoni. /Telegrafi/