LAJMI I FUNDIT:

Nëse dëshironi të zgjeroni vizualisht hapësirën tuaj – ngjyrosni çdo gjë në të njëjtën ngjyrë

Nëse dëshironi të zgjeroni vizualisht hapësirën tuaj – ngjyrosni çdo gjë në të njëjtën ngjyrë

Ka aq shumë nuanca të ngjyrës së bardhë dhe gri në treg, që mbështesin besimin shumëvjeçar që ngjyrosja me të bardhë është mënyra më e shpejtë për ta bërë një dhomë të duket më e madhe dhe më e ndritshme

Por disenjatorët e enterierit, Jaclyn Journey dhe Alexandri Jacobs, thonë se pikërisht duhet të zgjidhni ngjyra më të gjalla, por nëse doni të krijoni përshtypje të një hapësire më të madhe, lyejini të gjitha muret me të njëjtën ngjyrë.


“Ka njerëz që thonë se ngjyrat e errëta japin përshtypjen e hapësirës më të vogël, por unë me të vërtetë nuk mendoj kështu”, thotë Jacobs, transmeton Telegrafi.

Ai gjithashtu rekomandon ngjyrosjen e mureve në të njëjtën ngjyrë. Nëse keni kabllo të ngjitura në mur, më parë lyejini ato.

Rezultati është një pamje kohezive dhe një vijë e pastër që nuk mbizotëron hapësirën – dhe është gjithashtu një hile që do t’ju kursejë para, sepse nuk do të duhet të keni më shumë ngjyra për një projekt.

Jaclyn Journey dhe Alexandri Jacobs nuk janë ekspertët e vetëm të dizajnit që duan të lyejnë dhoma me ngjyra të errëta.

– Ndonjëherë instinkti ju thotë të lyeni një dhomë të errët me ngjyrë të bardhë për ta bërë atë të duket më e ndritshme. Ky instinkt është i gabuar – thotë projektuesi i brendshëm Orlando Soria, shkruan Apartment Therapy.

– Lyerja i një hapësire të errët me të bardhë bën të duket më e ndyrë dhe më depresive. Lyejeni atë me një ngjyrë të ngopur. Kjo do t’i japë hapësirës një atmosferë romantike.

/Telegrafi/