0Shares

Neptun, si rrjeti më madh i pajisjeve elektronike në Kosovë vazhdon me kampanjën Ditët me FAT dhe këtë vit, e cila do jetë aktive katër ditë më rradhë, duke filluar nga 6 deri me 9 Prill, trend ky tashmë i njohur për konsumatorët të cilët presin që të përfitojnë nga zbritjet që ofrohen përgjatë këtyre ditëve!

Zbritjet e këtyre 4 ditëve dallojnë dukshëm nga zbritjet e zakonshme duke konsistuar në oferta të favorshme dhe mundësinë e blerjes deri në 50% më lirë, shansin e përzgjedhjes së produkteve nga linja e fundit e teknologjisë në kategori të ndryshme me çmime sfiduese që vështirë ti rezistosh nga brendet botërore që Neptun përfaqëson eksluzivisht dhe ky është një lajm i mirë për të gjithë ata që blerjen e konsiderojnë investim!

“Ditët me Fat tashmë është dëshmuar si një ky projekt i suksesshem i cili mbanë në vete nënshkrimin e besimit dhe kërkesës së vazhdueshme të konsumatorëve që në terma tjerë mund të konsiderohet si një kampanjë që i shërben kursimit kundrejt një kostoje që paguhet për të investuar në produkte që kanë kualitet dhe i shërbejnë nevojave ditore!

Siç edhe identifikohet Ditët me Fat për 4 ditë me rradhë do bëjë maratonën e saj me oferta dhe çmime që jo çdo ditë i ekspozohen tregut me mundësi blerje me këste me 0% interes me të gjitha bankat, duke filluar nga 6 deri me 9 Prill në të gjitha dyqanet Neptun dhe mundësinë të anëtarësohen në programin tonë të besnikërisë haPPy , nga I cili mund të gëzojnë benefite të ndryshme! ”. – deklaroi Kaltrina Hoxha , Menaxhere Marketingu në Neptun.

Neptun është zinxhiri I shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektro-shtëpiake si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të It-së, Smartphone ,pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit. Neptun është pjesë e grupit Balfin dhe degë e Neptun International, që ka 60 dyqane në rajon.”

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)