Kemery Ball nga Kalifornia e Shteteve të Bashkuara, nuk ka mundur të kontrollonte vetën kur nëna i dhuroi biletën për koncert te Harry Styles.

Adoleshentja 12-vjeçare nuk ka mundur të besonte, kur kuptoi se do të sheh nga afër ish-anëtarin e One Direction dhe nisi të qante me zë, transmeton Telegrafi.

Madje, për një moment ajo edhe ra nga vetura dhe e ulur në tokë, pyeste të ëmën nëse gjithçka është e vërtetë.

Më poshtë mund të shihni reagimet e saj të pa pritshme, që për një moment duken se janë ekzagjeruar, por duke ditur sa është shumë e re veprimet e saj duken normale. /Telegrafi/