Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama po qëndron në Kosovë ndërkaq sot së bashku me disa ministra vizitoi dy fabrikat e eksportuesit më të madh kosovar “Devolli Corporation”.

Ai u mahnit me atë që pa në këto dy hapësira prodhimi në Kosovë, M&Sillosi dhe Comodita, ndërsa në këtë ngjarje, ishin të ftuar edhe krerët e mbi 50 bizneseve ndër më të fuqishmet në vend.

Rama flet nga Gjakova për Ballkanin e Hapur: Nuk e merr Serbia tregun, secilit i takon pjesa e vet Rama flet nga Gjakova për Ballkanin e Hapur: Nuk e merr Serbia tregun, secilit i takon pjesa e vet

Për më shumë ndiqni listën si vijon më poshtë: