0Shares

Në komunën e Strumicës dhe të Gjevgjelisë synohet të ndërtohen dy qendra për strehimin e qenve endacak të rajonit planor juglindor, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Këto dy strehimore do të mbulojnë tërë komunat e rajonit, respektivisht strehimorja e Strumicës do të mbuloj komunat Vasilevë, Bosilevë, Novo Sellë, Radovish dhe Konçe, kurse strehimorja në Gjevgjeli do të mbuloj Vallandovën, Dojranin dhe Bogdancin.

Për këtë ide, synohet të themelohet një ndërmarrje publike rajonale, kurse mjetet financiare deri dy milionë denarë, do të sigurohen nga Byroja për zhvillim rajonal, si edhe nga komunat./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)