Në Qendrën për dizajn dhe risi ”Dhoma Publike” në Shkup, më 24 prill do të prezantohet kuzhina e Dalmacisë. ”Shija e Dalmacisë” është edhe një aktivitet programor i proramit ”Shija e Shkupit”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

”Dhoma Publike” e zbaton këtë program në bashkëpunim me kuzhinjerë mysafir dhe ka për qëllim të krijojë vlerë të vërtetë për gastronominë dhe konsumin e mirë të ushqimit në Maqedoni.

Ushqimet do të përgatiten nga kuzhinjer nga Zara, sipas recetave tradicionale të trashëguara./Telegrafi/