Sot, në Shkup do të mbahet Forumi Ekonomik për bashkëpunim rajonal apo siç njihet ndryshe Mini Shengeni.

Në panelin kryesor “Ballkan më të lidhur” me paraqitje do të kenë kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Do të vijojë paneli ekonomik, nënshkrimi i marrëveshjeve trilaterale dhe paraqitje para mediave e Zaevit, Ramës dhe Vuçiqit.