A është Turqia një destinacion i mirë për pushim këtë vit?

Kombinimi i diellit, plazheve, hoteleve me shume aktivitete, sherbimit super kualitativ e po edhe cmimeve atraktive e bën Turqinë një destinacion popullor për familjet.

Disa resorte të shkëlqyera shkojnë aq larg sa kan krijuar koncepte te dedikuara per femije dhe jane superior sa i përket atraksioneve te dedikuara për fëmijë, e disa te tjera i dedikohen konceptit per muajin e mjaltit. Max Travel ju udhëzon për hotelet që do të gjeni gjithmonë shumë aktivitete për fëmijët e vegjël e deri tek adoleshentët. Për më tepër, në krahasim me shumë alternativa evropiane, hotelet turke ofrojnë çmime të përballueshme, shërbimi është aq i mirë në hotelet e Antalyas, saqë do të keni dëshirën të mos ktheheni në jetën e përditshme.

Si çdo verë tjetër, edhe këtë verë 2022 Max Travel ju sjell ofertat më të mira për pushime All Inclusive në Antalya dhe Bodrum, Turqi, në resortet (hotelet) më të mira me shërbimin e çmuar dhe gjithmonë me komoditetin e Turkish Airlines.

Por nuk mbaron me kaq, Max Travel për të lehtësuar vendimin dhe pagesën e pushimeve tuaja ofron këtë mundësi duke rezervuar tani por duke paguar vetëm 30% te vleres ndërsa pjesen tjeter me këste pa pagese shtese deri ne 3 jave para udhetimit.

Ju mund të ndryshoni rezervimin ose të anuloni pa penalti deri në 3 javë para nisjes

Max Travel është partneri juaj i përhershëm në udhëtimet tuaja për shumë destinacione të ndryshme, duke ju ofruar rehati gjatë udhëtimit dhe gjatë akomodimit tuaj në hotelet më të mira.