Një fëmijë 12 vjeç ka marrë armën, pronë e gjyshit të tij dhe nga pakujdesia ka plagosur vëllain e tij 9 vjeç.

Rasti ka ndodhur në Prishtinë, ku viktima ka pësuar lëndime të lehta në dorë dhe ka marrë tretman mjekësor dhe është liruar.

Me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.