Një familje në Hajvali, po përballet me kushte të rënda të jetës.

Përveç vështirësive që kanë për ushqim dhe veshmbathje, problemi kryesor i familjes Aliu është çështja e banimit.

Ata nuk kanë mundësi që të ndërtojnë shtëpi pasi që jetojnë vetëm me ndihma sociale. /21Media/