0Shares

Ministria e Financave ka dhënë leje për punësimin e 20 infermiereve në Klinikën për sëmundje të fëmijëve, dhe ato e kanë filluar punën, por me kontratë në vepër.

Kjo u bë e ditur nga drejtoresha e kësaj klinike, Katarina Stavriq, e cila shtoi se pritet aprovimi edhe i 20 punësimeve të reja të infermiereve.

Sipas saj, nevojat janë të shumta, por me këtë numër arrijnë të plotësojnë shumicën e punës./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)