Në Klinikën Infektive në QKUK, sot janë duke u trajtuar 12 raste me COVID-19.

Prej tyre, 9 raste janë në gjendje stabile, 2 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në mjekimin intensiv vazhdon të jetë në gjendje të rëndë dhe përkujdesje intensive një pacient i infektuar me COVID -19, i cili ka sëmundje kronike të veshkave dhe është në dializë.

Nga klinika sot do të lirohen 5 pacientë të shëruar nga infeksioni me COVID -19, ndërsa 2 raste të cilët kanë rezultuar negativ ne testimet e fundit për COVID-19 vazhdojnë trajtimin në klinikë. /Telegrafi/