Tajvanezi e kuptoi më së miri se si të merrte pushim nga puna e tij, dhe të paguhej njëkohësisht. 

Ai u martua katër herë dhe u divorcua tri herë në pak më shumë se një muaj, 37 ditë për të qenë të saktë, dhe kështu mori një total prej 32 ditësh ditësh pushim.

Sipas ligjit të Tajvanit, një person që martohet ka të drejtë në tetë ditë pushim, kështu që ditën e tetë pas martesës ai divorcohet dhe rimartohet me të njëjtën grua ditën tjetër dhe fiton tetë ditë të tjera “pasiviteti”.

Ai u divorcua me të edhe një herë, dhe u martua dy herë në mënyrë që ai të ishte me pushime për më shumë se një muaj, transmeton Telegrafi.

Por, nuk shkoi aq mirë për të.

Punëdhënësi i tij, banka ku ai punonte në sportel, refuzoi t’i japë atij pushim të mëtejshëm pas tetë ditëve të para, të cilat tajvanezët menduan se kishte të drejtë, kështu që ai paditi bankën.

Në fund, banka duhej t’i paguante atij rreth 600 euro dëmshpërblim sepse tajvanezët nuk shkelën ligjin, por vetëm e përdorën atë në mënyrë imorale, pretendon gjykata. /Telegrafi/