0Shares

Në vend që të zgjoheni herët në mëngjes duke menduar se çfarë fruta do të përdorni për ta shtrydhur lëngun e preferuar,për veten apo për më të dashurit tuaj, ju tashmë e keni një zgjidhje.

Jaffa Champion është lëng i gatshëm dhe i freskët i prodhuar nga Fluidi dhe është i pasur me një llojllojshmëri frutash, i cilët japin shije jetës tuaj.

Shija unike e lëngjeve ka përmbajtje të lartë të frutave të shumëllojshme që bën Jaffa Champion të jetë unik dhe i pranueshëm nga gjitha grupmoshat.

Ndryshe nga të tjerët, është edhe vetë misioni i kompanisë së Fludit e cila ofron cilësi të lartë bazuar në praktikat më të mira ndërkombëtare, duke i mbajtur konsumatorët e saj besnik dhe ekipin e tyre të motivuar, inovativ, kreativ dhe të përkushtuar për të krijuar vlera, që promovojnë produkte vendore. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)