Shumë prej nesh vuajmë nga probleme akute ose kronike, dhe me patjetër e kemi që të përdorim terapi si antibiotikë, antiinflamatorë, analgjetikë, antidepresantë etj.

Përderisa këto terapi na ndihmojnë me menaxhim të sëmundjes ose simptomave te saja, ato shpesh dijnë që të kenë edhe efekte negative në organizmin tonë. Mëlçia është laboratori ku filtrohen dhe pastrohen të gjitha toksinat e organizmit tonë, dhe ndikimi negativ i barërave, shembull konkret i antibiotikëve, antiinflamatorëve, analgjetikëve, antidepresantëve në mëlçi është jo i mirë, për më tepër toksik.

Në mënyre që ti bëjmë një të mirë mëlçisë, që ta ndihmojmë të kryeje punën e saj në mënyrë sa më efektive dhe ti largojë toksinat e grumbulluara, në raste të tilla rekomandohet të merren suplemente detoksi.

I tillë është edhe Liverel, produkti Anglez nga Vitabiotics, i cili kombinon ekstraktin e Articokes, bimë kjo e cila përdoret që nga kohërat e lashta për detoks, së bashku me Kolinë, Glutation, CoQ10, antioksidantë si Selen, Vitamin C, E, se bashku me vitamina e minerale te tjera qe ndikojnë edhe në lirim të energjisë.

Liverel ndihmon tek dëmtimet e mëlçisë nga:
Përdorimi kronik i barërave
Përdorimi i ushqimeve të yndyrshme
Përdorimi i alkoolit e duhanit
Përdorimi i anabolikëve
Nese vuani nga mëlçia e dhjamosur
Hepatiti etj.

Formulë cilësore, efektive, të cilën e gjeni neper barnatoret e qytetit, tani ne kuti me 60 tableta.

Për informata të detajuarat, klikoni KËTU