Një çift i sapomartuar nga Koreja e Jugut thonë se po kalojnë momente të këqija pasi u thanë që dritaret në spa të hotelit të tyre me pesë yje ishin nga një xham që ishte i tejdukshëm.

Kjo ishte zbuluar në ditën e fundit të qëndrimit të tyre dhe se ata kishin qenë duke ecur përreth lakuriq në pamje të plotë nga mysafirët e tjerë.

Burri postoi një ankesë në internet në lidhje me Hotel Grand Josun Jeju, në ishullin Jeju pranë majës jugore të Gadishullit Kore.

Ai pretendoi se gruaja e tij kishte përdorur saunën në disa raste gjatë qëndrimit të tyre dhe nuk ishte munduar të përdorte një peshqir për t’u mbuluar sepse u ishte thënë që dritaret e saunës së katit të dytë ishin të sigurta që nuk shiheshin nga jashtë, transmeton Telegrafi.

“Ndërsa po shëtisnim rreth hotelit ditën e fundit të qëndrimit tonë, zbuluam se pjesa e brendshme ishte e dukshme nga jashtë”, citoi Korea Times.

“Kishte një numër të ftuarish të tjerë që përdorin objektet, përfshirë të miturit”.

Vizitorët, të cilët nuk janë emëruar, shtuan se dritaret në dushe dhe pajisjet e tualetit gjithashtu nuk ishin të mbrojtura nga xhami njëkahëshe.

“Gruaja ime dhe unë jemi duke kaluar momente të këqija dhe jemi në psikoterapi pasi ishim kaq të tronditur pasi kuptuam që kishim bërë dush dhe kishim përdorur tualete që dukeshin nga jashtë”, tha burri.

Në përgjigje të kritikave në internet, operatori i hotelit pranoi se kishte bërë “gabime gjatë operacioneve”.

Sauna është mbyllur derisa situata të rregullohet. /Telegrafi/