LAJMI I FUNDIT:

A mund ta gjeni brenda 30 sekondave trofeun e fshehur në mesin e qindra shisheve dhe gotave me birrë?

A mund ta gjeni brenda 30 sekondave trofeun e fshehur në mesin e qindra shisheve dhe gotave me birrë?

Një iluzion optik i publikuar në rrjetet sociale ka sfiduar të gjithë përdoruesit që të gjejnë trofeun në mesin e qindra shisheve dhe gotave me birrë.

Fotografia është krijuar nga Stongate Pub, duke tentuar me të sfidojë më së shumti konsumuesit e kësaj pije, transmeton Telegrafi.


Duket mision i lehtë apo jo? Por duhet gjetur vetëm brenda 30 sekondave. Autorët e fotografisë kanë këshilluar të shikohet dhe analizohet mirë fotografia.

Ndërkaq të paktë janë ata që janë deklaruar publikisht që kanë arritur brenda kohës së paraparë ta gjejnë trofeun. /Telegrafi/