Besoni apo jo, në këtë foto është një zhabë. E dalloni dot?

Ndërsa disa bretkosa janë me ngjyra të ndezura, kjo zhabë këtu është një mjeshtër i kamuflazhit, i zhytur mes shkëmbinjve dhe i fshehur më tej nga grabitqarët nga reflektimi i gjetheve në sipërfaqen e ujit të pellgut, shkruan DailyMail, përcjell Telegrafi.

E gjetët bretkosën? Akoma jo? Ja një aluzion: bretkosa është nën ujë.

Ende nuk e gjetet bretkosën? Një tjetër sugjerim: bretkosa është fshehur nën një reflektim.

Akoma nuk e gjetet atë?

OK, bretkosa ndodhet pothuajse në “pikën e vdekur” të imazhit, e strehuar pranë shkëmbit të madh gri dhe nën reflektimin e gjethes më të djathtë.

Reklama

The toad is circled in red. It is hidden beneath the water, and beneath a reflection from above

Është e dukshme nga ana, një kënd që e bën atë veçanërisht të ngjajë me një guralec midis shkëmbinjve. /Telegrafi/

Reklama