Ministria e Punëve të Brendshme informon se dje (26.05.2021) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut.

Nga MPB informojnë se gjithsej gjoba janë shqiptuar në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 28 sanksione për ngasje më shumë se shpejtësia e lejuar, tetë për ngasje pa patentë shofer dhe 21 shkelje të kryera nga motoçiklistët.

“12 sanksione u vendosën për përdorimin e telefonit celular, shtatë për mos përdorimin e rripit të sigurimit, nëntë për mosrespektim të së drejtës së kalimit, shtatë për kalimin dritën e kuqe dhe 42 gjoba për makina të parkuara në mënyrë të paligjshme”.

“Kontrollet e trafikut të veprimit të intensifikuar do të vazhdojnë edhe në të ardhmen. Ne u bëjmë thirrje qytetarëve që të respektojnë rregullat e trafikut në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB./Telegrafi/