Motrat binjake identike që janë në lidhje me vëllezërit binjakë gjithashtu identikë, kanë pranuar se jeta e tyre zhvillohet normalisht sikurse e gjithë tjerëve.

Vanessa dhe Kerissa D’Arpino, 25-vjeçare nga Medfordi, Oregon, u takuan me vëllezërit Lucas dhe Jacob Sealby në qershor të vitit të kaluar, dhe pa kaluar shumë kohë u dashuruan marrëzisht dhe tani çiftet bashkëjetojnë, transmeton Telegrafi.

Motrat binjake që punojnë si trajnere fitnesi, ishin njoftuar me vëllezërit binjakë 29-vjeçarë që punojnë në mjekësinë sportive, përmes një klienti të tyre.

Nuk kaloi shumë kohë dhe kështu Vanessa dhe Lucas së bashku me Kerissa dhe Jacob i zyrtarizuan lidhet e tyre, dhe sot bëjnë një jetë të lumtur.

Por ngjashmëria e madhe e kishte hutuar në një rast një burrë që i kishte ndalur në rrugë, duke menduar se ka probleme me të pamurit. /Telegrafi/