0Shares

Gjithmonë kur "bllokoheni", frymëzohuni nga citatet e shkencëtarit të njohur. Kurrë mos e injoroni intuitën tuaj, thotë Einstein.

"Nëse A është suksesi jetësor, atëherë A = x + y + z. X = puna, y=argëtimi, ndërsa z=të dini se kur duhet të heshtni" – ka thënë Einstein. Për humor dhe motivim të mirë dëgjoni muzikën e cila ngre adrenalinën dhe lexoni libra.

Çdoherë kur "bllokoheni" lexoni një nga 13 citatet motivuese, të cilat do t’jua lehtësojnë ditët e vështira në punë në vitin 2013 dhe harroni negativitetin, i cili redukton produktivitetin.
• "Për të qenë të motivuar, në punë duhet të gjeni kënaqësi";
• “E meta në sjellje bëhet e metë e karakterit";
• "Kurrë mos e injoroni vlerën e intuitës";
• "Problemet nuk zgjidhen me mënyrën e njëjtë të të menduarit, me te cilën i kemi krijuar";
• "Sekreti i kreativitetit është të dini ta fshihni se nga vjen ai";
• Ai që nuk ka gabuar kurrë, nuk ka guxuar të provojë kurrë diçka të re";
• "Intelektualët zgjidhin problemet, ndërsa gjenitë i parandalojnë";
• "Janë tri rregulla për punën: në kaos gjeni thjeshtësinë, në hallakamë harmoninë, ndërsa në probleme – rastin";
• "Ekziston arsyeja pse ekziston kureshtja";
• "Çdo gjë do të duhej të bëhej shumë thjesht, por jo edhe më thjesht";
• "Imagjinata është shumë më e rëndësishme se dituria";
• "Gjeninë e bën 1 për qind talenti dhe 99 për qind puna e mundimshme". /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)