Një mënyrë shumë e thjeshtë për të hequr qafe aromat e pakëndshme nga frigoriferi

Me siguri keni dëgjuar që fetat e limonit janë një ndër mjetet më të mira për thithjen e aromave të pakëndshme nga frigoriferi.

Mirëpo, ekziston një mënyrë po aq efektive, dhe në fakt e lirë, për të arritur të njëjtin rezultat, transmeton Telegrafi.

Merrni disa fletë të një gazete të vjetër, zhubrosni dhe spërkatni me ujë nga një shishe me spërkatëse.

Vendoseni në një pjatë, pastaj fusni në frigorifer.

Gazeta vendoset në një pjatë që kur të thahet, të mos ngjitet në raft.

Lëreni tërë natën në frigorifer dhe e gjithë aroma e pakëndshme do të zhduket!

Ka disa mënyra të tjera të këndshme kur bëhet fjalë për këtë problem.

Për aromat e pakëndshme, “ilaç” është një fetë bukë thekre, oriz, mollë e prerë ose qymyr aktiv i copëtuar.

/Telegrafi/