LAJMI I FUNDIT:

Modifikimet që iu shkaktuan shëmtime mizore 20 veturave (Foto)

Modifikimet që iu shkaktuan shëmtime mizore 20 veturave (Foto)

Dukja e këtyre makinave, ka bërë të mendohet, nëse dikush ka dashur t’i bëjë me qëllim, apo është bërë pa dashje

Shumë herë kemi sjellë makina të modifikuara, që janë dukur shumë keq dhe që kanë marrë vëmendje në rrugë, transmeton Telegrafi.


Kësaj radhe, është bërë përmbledhja e 20 veturave të ndryshme, secila prej të cilave, ka pamje më të keqe se tjetra.

Shikuesit janë shprehur se të shikuarit e këtyre makinave të shëmtuara, iu ka shkaktuar dëmtim në shikim, si dhe turbullim në organizëm.

Megjithatë, sa herë që shikohen këto makinë, që kanë modifikime që i shëmtuar mizorisht makinat, është shumë e këndshme për t’i shikuar. /Telegrafi/