Jon Hunt ka bërë marrëveshje me kompaninë Ferrari, që ta kthejë modelin F40 dhe të shtojë para, për ta marrë një LaFerrari Aperta.

Por, derisa po shkonte për në bazën ku do bëhej këmbimi, makina ka pësuar një komplikim dhe është përfshirë nga flakët, transmeton Telegrafi.

Megjithëse ai bashkë me shoqërues ka shpëtuar pa lëndim, vetura është kthyer në metal që duhet të dërgohet në shkritore.

Në anën tjetër, ai pos që ka mbetur pa e marrë veturën e re, por edhe pa të vjetrën që është një model shumë i rrallë.

Sidoqoftë, Hunt është një njeri shumë i pasur, që në garazh ka edhe shumë vetura luksoze, përfshirë edhe disa Ferrari të personalizuar. /Telegrafi/

Reklama