Për këdo që planifikon të transferohet në apartamentin apo shtëpinë e re ose dëshiron të bëjë ndryshime në vendbanimin aktual, Ciao Berto ju sjell ofertën më të re me 0% interes.

Në Ciao Berto ju mund të blini mobilie deri në vlerën e 20,000 eurove dhe pagesën ta kryeni deri në 36 muaj.

Përveç që interesi është 0%, gjithashtu edhe kostot administrative janë 0%.

E në fund, e gjithë kjo procedurë miratohet për brenda 20 minutave.

Ciao Berto – prodhon lumturi pa interes!