Laboratori “Mikrobio Analiza” është në mesin e pak laboratorëve të licensuar për ta kryer testin RT-PCR për COVID-19.

Me staf të specializuar dhe të trajnuar nga ekspertët gjenetikë të laboratorit “BIOTEK SK”, saktësia e testimit është 100% e saktë.

Veç kësaj, laboratori përkujdeset që rezultatet e testimit t’i merrni brenda ditës.

Për më shumë informacione rreth laboratorit apo testimeve, caktim të terminit apo çfarëdo tjetër, kontaktoni laboratorin Mikrobio Analiza në:

Facebook: Mikrobio Analiza
Instagram: Mikrobio Analiza
E-mail: 
pcrmikrobioanaliza@gmail.com
Nr. tel: 
+383 44 111 570
Adresa: 
Ulpianë, Rr. Faik Konica, përball pompës “EXFIS”