Midi-fundi edhe këtë vjeshtë është favorit, kur është fjala për stilin i cili anon nga femërorja…

Gjithherë elegant, mund të vishet në mënyra të shumta. Nga stili minimal deri te kombinimet luksoze për damat më femërore.

Klasiku i modës, midi-fundi, mund të bartet në të gjitha rastet. Nga mbrëmjet romantike deri te takimet afariste.

Mund të jenë të kadifenjtë, në ngjyra të zjarrta apo në ato me efekt metalik, transmeton Telegrafi.

Gjithashtu, nëpër dyqane tona janë shfaqur edhe midi-fundet me dezenë flore, si edhe ato me prerje asimetrike.

Mund t’i bartim me triko të ngrohta, me grykë të thjeshtë, gjithashtu, mund të lozim edhe me modelet e pazakonshme të bluzave, për dukje diç më moderne.

Në vazhdim po ju sjellim disa ide të shkëlqyeshme dhe jemi të sigurt që edhe në dollapët tuaj mu fundi i këtillë do të zërë vendin e merituar këtë vjeshtë…

Doing my best Spice Girls impression with these @stuartweitzman boots ?

A post shared by Jill Lansky (@theaugustdiaries) on Oct 10, 2017 at 1:39pm PDT

Jamais sans mon juliette bag #ToryStories ?❤️? @toryburch #spon

A post shared by Camille Charrière (@camillecharriere) on Aug 28, 2017 at 10:03am PDT

Bringing frenchy back

A post shared by Camille Charrière (@camillecharriere) on Aug 31, 2017 at 11:00am PDT

At #NYFW with @dysonhair for a hot minute ? @alexanderkenton #dysonhair #streetstyleluxe

A post shared by Jill Lansky (@theaugustdiaries) on Sep 7, 2017 at 9:41am PDT

B o s s l a d y ☝? @hugoboss

A post shared by Gine Margrethe (@ginemargrethe) on Jan 30, 2017 at 11:41am PST

/Telegrafi/