Ne tashmë e dimë që edhe në dashuritë më të mëdha, marrëdhëniet e mira dhe martesat e mrekullueshme, ka raste në të cilat njëri partner nxehet me tjetrin.

Ndonjëherë gjithçka zgjidhet shpejt, por ndonjëherë në atë zemërim, partnerët përdorin shaka të vogla. Dhe disa prej tyre madje postojnë në rrjetet sociale.

Bored panda publikoi një listë të 10 mashtrimeve më të këqija që njerëzit postuan në Twitter, transmeton KP.

(Foto: Instagram/_eileenxx)

1. “Burri im më tërboi sot, kështu që unë i thashë se mezi po pres të shoh atë që ai ka planifikuar për ditën tonë të veçantë nesër. Nuk ka asgjë të veçantë për nesër, por është e veçantë ta shikosh atë të zbehtë kur bën panik.”

2. “Burri im thjesht më acaroi dhe shkoi për të parë TV. Kam shkarkuar aplikacionin e telekomandës së TV dhe e fik çdo orë. Ai tani mendon se kemi fantazma në shtëpi.”

3. “E di që nuk është bukur, por kur jam i zemëruar me gruan time dhe dua ta tregoj, unë gjithmonë hap një shishe të re me disa erëza edhe pse tashmë e kemi një të hapur”.

4. “Burri im më tërboi, kështu që unë derdha ujë në dysheme përpara pjatalarëse ndërsa ai nuk po shikonte. Ai po e rregullon atë për dy orë”.

5. “Kur jam i zemëruar me burrin tim, i vë të brendshmet e tij përmbys, në mënyrë që ‘jashtë të jetë brenda’. Ja ku jeni!”

6. “Kur jam i zemëruar me burrin tim, unë e vendosi ‘miun’ tim pa tel në kompjuter dhe e lëviz rreth ekranit ndërsa ai luan lojëra.”

7. “Kur jam i zemëruar me një vajzë, unë thjesht i them asaj se pashë një merimangë të madhe në shtëpi dhe e lashë të gjallë”.

8. “Burri im është i fiksuar me makinën tonë të re dhe dëshiron që ajo të jetë krejtësisht e pastër gjatë gjithë kohës. Unë gjithmonë mbaj me vete një shishe në rast se ai më zemëron”.