Nuk ka asgjë më të keqe se sa të përpiqesh të hapësh një kanaçe me ushqim gjatë gatimit të darkës dhe të thyesh aksidentalisht një thua.

Por një grua ka shpikur një metodë të shkëlqyeshme për të parandaluar që kjo të ndodhë – dhe është quajtur si një ndryshim i lojës.

Ajo shkoi në TikTok për të treguar metodën e zgjuar, duke demonstruar në një kanaçe.

@foru_frommetoo

#lifehack #foru_fromme #fypシ #fyp #lifehackvideo #canopener #viralvideo

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Në vend që të përdorte gishtat e saj për ta hapur, ajo rrëshqiti dorezën e lugës sa më shumë që shkonte nëpër unazë. Më pas ajo ngriti dorezën në mënyrë që pjesa e rrumbullakosur e lugës të qëndronte në skajin tjetër – duke hapur në mënyrë efektive kanaçen.

Tri arsye pse duhet të dizifektoni patjetër një kënaçe me pije ose ushqim përpara se ta përdorni Tri arsye pse duhet të dizifektoni patjetër një kënaçe me pije ose ushqim përpara se ta përdorni

Pasi tërhiqej unaza ishte hapur, ajo ngriti lugën në mënyrë që doreza ngriti kapakun lart dhe kutia ishte plotësisht e hapur. Videoja është shikuar më shumë se 4,5 milionë herë, dhe njerëzit shkuan shpejt në seksionin e komenteve për të lavdëruar gruan për ndarjen e metodës. /Telegrafi/