Mbulimi i tërë fytyrës me dyll të nxehtë është një metodë e re e pazakontë depilimi.

Kjo metodë po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar tek burrat.

Dylli depërton në veshë dhe hundë për të nxjerrë të gjitha qimet, dhe shkopinjtë e veshit përdoren për rrjedhjen e ajrit.

Pyetja është se sa e sigurt është në të vërtetë kjo metodë. /Telegrafi/

@kapsalonfreedomboxmeer#viral #tiktok #voorjou #fooryou #voorjoupagina #kapsalonfreedomboxmeer♬ origineel geluid – Kapsalonfreedom