LAJMI I FUNDIT:

Mësoni çka ju duhet për një SUPER banjo të pastër

Mësoni çka ju duhet për një SUPER banjo të pastër

Një shtëpi e mirë, nuk është e tillë pa një banjo të mirë, dhe një shtëpi e pastër, nuk mund të jetë e pastër pa banjon e pastër.

Për të pastruar banjon nevojiten një sërë produktesh për pastrim, duke filluar nga dorëzat, e duke përfunduar me varëset e peshqirëve.


Zgjidhja e zgjedhjeve është pikërisht në Super Viva ku pastrimi i banjës si proces do të jetë më i lehtë dhe më pak i kushtueshëm.

Dorëzat

Ikni nga papastërtitë dhe pastroni detajisht banjën duke u pajisur me dorëzat kualitative Spontex për një çmim prej vetëm 69 cent.

Pastrimi i guacës

Procesi ndër më fillëstarët pas vendosjes së dorëzve është pastrimi i guacës me produktin adekuat, me të cilin pajiseni për vetëm 79 cent në një zbritje prej 20%.

Pastrimi i gypit

Pastrimi i gypit është një tjetër proces i pastrimit të banjos tuaj të cilit nuk duhet t’i shmangeni. Shumë ekspertë vlerësojnë se baktere të shumta gjejnë strehë në gypa dhe me vetëm 39 cent mund të zgjidhet ky problem me pastruesin e gypave që gjendet në Super Viva.

Pastrimi i pllakave

Pllakat janë hapësira e parë që e tërheq vëmendjen tonë dhe papastërtia e tyre është e patolerueshme për unin tonë. Për vetëm 89 cent mund të bëheni me detergjentin tuaj të pllakave nga Ajax i cili vjen në një zbritje prej hiç më pak se 57% në Super Viva në kuadër të ditëve të hallakatjes së shtëpisë.

Pastrimi i pllakave me detergjent nuk mund të bëhet pa xhokerin me kovë. Ikni çmimeve të çmendura dhe kompletohuni me këtë paisje adekuate për 1,89 euro.

Rregulli në banjo

Edhe në banjo ka rregull! Pikërisht, vendosja e rrobave të pa lara duhet të bëhet në një shportë adekuate. Bëjeni tuajën për vetëm 2.49 euro në Super Viva, çmim shumë i volitshëm ky që banjo juaj të duket në rregull.

Tepihat për banjo janë pjesë tjetër e orendisë. Shkelni pastër, në një tepih të pastër për një çmim prej 2,99 euro. Pra, tepih super i lirë, në Super Viva me 40% zbritje.

Hapi i fundit i Hallakatjes së banjos është janë elementet e vogla, por jo më pak të rënëdsishme si mbajtësja e brushave, varëset për peshqir , e bashkë me të edhe shporta dekoruese me 23% zbritje.

Hallakatja e shtëpisë, ku banjo zë vend të rëndësishem merr kuptim kur nuk shpenzoheni shumë dhe i gjeni të gjitha në një vend për t’u kompletuar, si në Super Viva që edhe një herë tregon se nevojat dhe mundësitë e konsumatorëve janë prioritet.

Artikull i sponzorizuar