Google do të prezantojë telefonat Pixel 2 dhe Pixel 2 XL në ngjarjen e vet më 4 tetor.

Reklama

Tash kanë rrjedhë informacionet e reja mbi pajisjet, të cilat do të vijnë në ngjyra të ndryshme.

Pixel 2 do të vijë në variantet Kinda Blue, Clearly White dhe Just Black. Çmimi i telefonit pritet të jetë 650 dollarë për modelin 64GB dhe 750 dollarë për modelin 128GB.

Pixel 2 XL do të vijë në variantet Just Black dhe Black & White. Telefoni pritet të dalë në treg me çmime prej 850 dollarësh për modelin 64GB dhe 950 dollarë për modelin 128GB.