Meqenëse priti gjatë brenda një veture, të parkuar në Arizonë të Shteteve të Bashkuara, qeni i mërzitur nisi t’i binte borisë për ta kërkuar pronarin.

Atë e kishin nxjerrë për ta shëtitur, mirëpo e lan për një kohë shumë të gjatë në veturë, derisa po pushonin në një kafeteri, transmeton Telegrafi.

“Dëgjova disa herë borinë, pastaj ishte e padurueshme, sepse nuk ndalonte” ka thënë një njeri, që shkoi të shikonte se çfarë po ndodhte.

Beasia më e madhe e tij, ishte qeni në ulsen e shoferit, duke kërkuar pronarin, i cili më vonë u afrua dhe shpjegoi se çfarë po ndodhte. /Telegrafi/