Përkushtimi i Nadine Anderson ndaj babait të saj është më shumë sesa lëkura e thellë – kështu që kjo 23-vjeçare ka shkuar në ekstrem duke ngjyrosur po thuajse tërë trupin e saj.

“Babai im kishte tatuazhe dhe une i adhuroja ato”, thotë vajza nga Dundee në Skoci. “Unë vazhdimisht po shikoja forume dhe sende në Pinterest, duke parë stilet e reja të tatuazheve që po dilnin dhe modifikimet e trupit, duke vendosur se si doja ti bëja kur të bëhem 18 vjeç”, u shpreh vajza, transmeton Telegrafi.

 

Anderson thotë se ka shpenzuar rreth 18,000 euro duke mbuluar 90 për qind të trupit të saj.

Dhe ajo ende nuk ka përfunduar.

“Unë mendoj se do të shtoj edhe më shumë nën syrin tim të djathtë sepse ka hapësira që dua t’i plotësoj përfundimisht”.

Anderson pranon se jo të gjithë e shohin vizualisht tërheqës pamjen e saj ekstreme – por pretendon se ajo nuk është në fazë të urrejtës. /Telegrafi/