LAJMI I FUNDIT:

Mbi 250.000 euro shpërblime nga Viva Fresh Store! 

Mbi 250.000 euro shpërblime nga Viva Fresh Store! 

Përmes lojës shpërblyese më të madhe në VEND “Krejt po LUJNË, shumë po FITOJNË” për dhjetë javë rresht, u dhuruan mbi 250.000 euro tek 4000 konsumatorë besnikë të Viva Fresh Store! Në javën e fundit, janë shpërblyer edhe 394 fitues me; 363 x 50 euro, 15 x 100 euro, 11 x 200 euro dhe 5 x 500 euro.

Për të shpërblyer sa më shumë konsumatorë, Viva Fresh Store ka vendosur që në dyqanin dhe qytetin ku ju keni luajtur, aty edhe keni pasur mundësi që të fitoni njërën nga 4000 shpërblimet me; 50she, 100she, 200she dhe 500she KESH! Pra, kjo formë është aplikuar në mënyrë që të përfitojnë nga loja shpërblyese, sa më shumë konsumatorë, në krejt Kosovën! Për të qenë edhe ma transparentë, për çdo javë, janë publikuar listat e fituesve të lojës në “facebook-un” zyrtarë të kompanisë, me qëllim që t’u krijohet qasja, të gjithë konsumatorëve pa dallim, në të gjithë fituesit e lojës shpërblyese!

Viva Fresh Store, do të vazhdojë edhe me tutje, të shpërblej besnikërinë tuaj përmes aktiviteteve të shumta, përgjatë gjithë vitit. Loja shpërblyese ka filluar me 15 qershor dhe ka përfunduar me 23 gusht 2020!

Viva Fresh Store…e Familjes!

Artikull i sponzorizuar