Max Travel i njohur si një agjension turistik me oferta atraktive dhe shërbimiet më të mira për klientët e tyre, kësaj here ka sjellë një lojë shpërblyese ku secili mund të jetë fitues dhe çmimi është padyshim dëshira e shumë njerëzve për këtë verë.

Me Max Travel mund të fitoni një pushim për dy persona në Antalya më saktësisht në hotelin me pesë yje Bosphorus Sorgun.

Pjesëmarrja në këtë lojë shpërblyese është plotësisht falas dhe nuk kërkohet asnjë pagesë, gjithçka që duhet të bëni është:

-Bëni “like” faqen e Max Travel në Facebook: https://fb.com/maxtraveldream/
-Bëni “share” postimin për lojë shpërblyese (postimi duhet të jetë publik): http://bit.ly/2Q2DciD
-Bëni “tag” tre persona në koment: http://bit.ly/2Q2DciD
-Plotësoni formularin duke klikuar: Këtu!

Kjo lojë do jetë aktive prej datës 14 maj deri më 14 qershor ndërsa përzgjedhja e fituesit do të bëhet me datën 15 qershor. Prandaj nëse dëshironi të jeni fitues i një pushimi të paharrueshëm në Antalya, bëhu pjesë e lojës shpërblyese nga Max Travel./Telegrafi/

Artikull i sponsorizuar