A jeni grua dhe keni qenë më parë e martuar? Epo, siç duket kjo mund të jetë gjë e mirë për shëndetin tuaj.

Por, na vjen keq për meshkujt – kjo nuk vlen për ta!

Martesa e shumëfishtë duket se është e mirë për financat dhe rrethin shoqëror të femrave.

Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për meshkujt, forma e tyre fizike bie me aq më shumë gra sa kanë pasur në të kaluarën.

Vlen të ceket se ky studim është publikuar në “Proceedings of the Royal Society B” dhe është përfundim i dy dekadave punë nga Dr. Monique Borgerhoff Mulder. /Telegrafi/