0Shares

Stina e pranverës, koha e gjetheve jeshile dhe luleve që çelin, e fluturave shumëngjyrëshe dhe e dashurive të reja. Vendet e ftohta dhe peizazhet pajetë fillojnë të marrin një dimension tjetër.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)