Një shenjë që synon të paralajmërojë fqinjët për një mace hajdute ka arritur përtej komunitetit lokal, duke e bërë këtë kotele të “famshme”.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, Kate Felmet nga Beaverton, Oregon, i tha stacionit lokal të lajmeve KOIN se ajo vuri një shenjë në mënyrë që fqinjët e saj të mund të merrnin sendet e tyre që ishin ‘plaçkitur’ nga Esme, macja e saj e zezë dhe karizmatike.

“Macja ime është hajdute”, thuhet në një pankartë shtëpiake, duke përfshirë një vizatim të maces me një dorezë në gojën e saj.

Pranë shenjës është një litar i vogël me doreza të shumta të varura, përfshirë dhe një maskë fytyre.

Deri më tani, ka funksionuar pak. /Telegrafi/