Qeveria e kryesuar nga kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski kujdeset për interesat kombëtare, dinjitetin e të gjithë qytetarëve dhe fuqimisht mbron identitetin maqedonas brenda dhe jashtë vendit. Jashtë pranoi Rezolutën katastrofike të PPE-së me pikëpamjet e Bullgarisë thuhet në kumtesën e LSDM-së.

“Do të kujtohet se as OBRM-PDUKM, as Mickoski nuk e kundërshtuan Rezolutën e kontestuar të PPE-së, se nuk bënë asgjë kundër saj, dallimi është i madh dhe qytetarët e shohin dhe e njohin.

Kovaçevski mbron identitetin maqedonas, kurse Mickoski pranon në heshtje pikëpamjet e Bullgarisë”, thonë nga LSDM./Telegrafi/