Ata që nuk arrijnë të luajnë sa duhet video-lojëra, përfshirë edhe mungesën gjatë punës, tani kanë mundësi të kompletojnë të gjithë kërkesën.

Kompania Pokemon e ka prezantuar Pokemon Sleep, me të cilin lojtarët mund të zënë Pokemon edhe kur janë duke fjetur, transmeton Telegrafi.

Bazuar në njoftimin, loja do të jetë e lidhur me një aplikacion e zhvilluar me Nintendo të quajtur Pokemon Go Plus Plus, që shfrytëzon një algoritëm për të matur kohën se sa kalon lojëtari në gjumë, ndërsa të dhënat i dërgon në telefon nëpërmjet Bluetooth.

“Jemi konsultuar me Several Snolax, nëse jeni duke pyetur” është thënë shkurt në njoftimin e kompanisë, lidhur me aplikacionin e ri.

Kompletimi i të dhënave dhe përfshirja në lojë, do të mundësojë që lojëtari të luajnë edhe kur është duke fjetur, thuhet mes tjerash në postimin në Twitter. Se si do të fundksionojë kjo lojë, nuk është bërë e ditur, por thuhet se do të fillojë gjatë vitit që vjen.

Kohë më parë, Pokeon ishte për sensacion me video-lojën që zhvillohej në rrugë, ndërsa ka mjaft pritje se si do të zgjillohet kur lojëtari është në gjumë dhe larg telefonit. /Telegrafi/