LAJMI I FUNDIT:

Loja e madhe e LIRI afër përfundimit – bëhu fituesi i radhës! 

Loja e madhe e LIRI afër përfundimit – bëhu fituesi i radhës! 

Ndërsa kalendari shënon ditët e fundit të vitit, mos harroni se mundësia për të fituar në lojën shpërblyese me CRACKER BITES është ende e hapur, por jo për shumë gjatë! 

Fito shpërblime çdo ditë me CRACKER BITES 

Kujtojmë se loja nisur më 20 Korrik dhe do të vijojë deri në 31 Dhjetor, prandaj ka ende kohë për të marrë pjesë! 

Premia në lojë: Dacia Sandero 

Për tu bërë pjesë e lojës është shumë e thjeshtë, mjafton t’i ndiqni këta hapa: 

-Blej CRACKER BITES dhe mbaj kuponin e blerjes. 

-Shëno në të (Emër Mbiemër dhe numër telefoni). 

-Fut kuponin në kutinë e LIRI-t në çdo market të Kosovës. 

Kjo mund të jetë shansi juaj për të hyrë në vitin e ri me një makinë të re! 

Mos e humbni rastin – ju mund të jeni fituesi me fat!