Mini furgonin mund ta shohim në fund të muajit, kur të fillojë Shanghai Auto Show

Kompania japoneze ka konfirmuar pjesëmarrjen në Shanghai Auto Show, ku mund ta prezantojë edhe një mini furgon luksoz, të paralajmëruar më parë, transmeton Telegrafi.

Njësitet e Lexus në Azi, kanë shfaqur në rrjetet sociale, kanë shfaqur një pjesë të kësaj makine, që duket e ngjashme me modelin RX. Megjithëse, me grill dhe drita shumë më ndryshe.

Sikur të jenë të vërteta këto pretendime, atëherë jemi duke e parë mini furgonin e parë nga Lexus.

Pas prezantimit në këtë aktivitet, Lexus do të fillojë më 2020, prodhimin e saj në Toyota Auto Body.

Kjo është edhe fabrika, ku Toyota i prodhon fugonët që i eksporton nga Japonia. /Telegrafi/