LAJMI I FUNDIT:

“Leje cigare për 45 ditë” është kampanja e re e Evapify

“Leje cigare për 45 ditë” është kampanja e re e Evapify

Evapify, si kompani lider në industrinë e vaping, ka nisur një inicativë inovative të quajtur ” Leje cigaren për 45 ditë “. Ky program ka për qëllim të identifikojë 30 persona dhe t’i ndihmojë ata në udhëtimin e tyre për të lënë cigaret tradicionale duke përdorur vaping si një alternativë potencialisht më pak e dëmshme. Sfida zgjat për një periudhë prej 45 ditësh, gjatë së cilës pjesëmarrësit do të reduktojnë gradualisht marrjen e nikotinës nga 5% në 2% dhe deri në 0% si qëllimin përfundimtar.

Ky program ofron një kornizë kohore të strukturuar për pjesëmarrësit, duke siguruar një udhëzues të qartë dhe një plan të veprimit të hollësishëm. Në gjatësisë e 45 ditëve, ata do të ndjekin një orar të paracaktuar për të reduktuar gradualisht marrjen e nikotinës, duke ndihmuar në procesin e heqjes së graduale të varësisë nga nikotina.

Evapify ofron gjithashtu burime edukuese të shumta për produktet e vapes. Pjesëmarrësit do të kenë qasje në informacion dhe udhëzime të detajuara për të përdorur produktet e vaping në mënyrë të sigurt dhe efektive. Kjo edukatë do të ndihmojë ata të kuptojnë më mirë përfitimet dhe risket e përdorimit të vaping.

Për të përkrahur pjesëmarrësit në sfidën e tyre për të lënë cigaret, Evapify ofron mbështetje personalizuar. Pjesëmarrësit e regjistruar do të kenë mundësi të fitojnë produkte vape falas, të cilat do t’u ndihmojnë atyre të përballojnë më lehtë periudhën e tranzicionit drejt një jete pa cigare dhe pa nikotinë. Përveç kësaj, Evapify do të jetë një platformë mbështetëse, duke përgjigjur pyetjeve dhe ofruar motivim gjatë gjithë sfidës.

Një përfitim i rëndësishëm shëndetësor i kësaj sfide është zëvendësimi i cigaret tradicionale me vaping. Përdorimi i vaping mund të reduktojë kimikatet e dëmshme të lidhura me duhanin, duke çuar në përmirësimin e shëndetit të mushkërive dhe mirëqenies së përgjithshme të pjesëmarrësve.

Evapify thekson rëndësinë e praktikave të përgjegjshme të vaping. Pjesë e kësaj sfide është edhe edukimi për mirëmbajtjen e duhur të pajisjeve për vaping, sigurinë e baterive dhe respektimin e rregulloreve lokale që rregullojnë përdorimin e cigareve elektronike.

Sfida 45-ditore e Evapify për të lënë duhanin përmes vapingut ofron një kornizë të strukturuar dhe mbështetëse për individët që dëshirojnë të ndalojnë duhanpirjen tradicionale.

Duke reduktuar gradualisht varësinë nga nikotina dhe duke ofruar udhëzime dhe burime të personalizuara, kjo nismë synon të fuqizojë pjesëmarrësit të bëjnë ndryshime pozitive në jetën e tyre dhe të përmirësojnë potencialisht shëndetin dhe mirëqenien e tyre.

Për të marrë pjesë në program, ju mund të aplikoni deri më datën 14 Qershor KËTU.

Në trend Ekonomi

Më shumë
Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Revolucionar në turizëm dhe arkitetur- Hoteli Epidamn White Sensation, Golem

Epidamn
BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

BERZH dhe ENEF II financojnë Ujë Rugove me 6 milionë Euro për linjat e reja prodhuese

Korporata Rugove
Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate Expo 2023 - Panairi i parë ndërkombëtar për pasuri të paluajtshme

Prishtina Real Estate EXPO
Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Ejani festojmë bashkë ditëlindjen e parë të Vitaland – Sot krejt kemi me u kënaq

Vitaland
Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Loja që po bën të gjithë të marrin pjesë

Petrol Company
Murati i reagon Ramës me një shprehje gjermane: Ai momenti kur ty të vie turp për të bëmat e tjetrit

Murati i reagon Ramës me një shprehje gjermane: Ai momenti kur ty të vie turp për të bëmat e tjetrit

Ekonomi
Kalo në kategori